Прикордонники приєдналися до святкування Днів Європи в Одесі

НАЗАД
19 травня 2018 11:35

Розпочалося дійство сьогодні, з підняття прапора ЄС біля облдержадміністрації.

Цього року святкування Днів Європи в Одесі триватиме протягом трьох днів, а до того його ще й зустрічатимуть у трьох сферах – на землі, у повітрі та морі.

Розпочалося дійство сьогодні, з підняття прапора ЄС біля облдержадміністрації. У місті запланована величезна кількість заходів, серед яких численні виставки та інсталяції, обласний чемпіонат з боксу серед жінок, першість України з важкої атлетики серед юнаків. Безпосередньо над Морвокзалом відбудеться авіа-шоу «Крила Європи», а у акваторії порту – регата «Хвилі Європи».

Прикордонники Південного регіонального управління традиційно не залишилися осторонь і також взяли участь у святкуванні. На Думській площі одесити, гості міста та усі бажаючі можуть у невимушеній обстановці поспілкуватися з представниками прикордонного відомства, зокрема силових підрозділів, дізнатися про умови служби, потоваришувати з чотирилапими помічниками прикордонників, які є повноправними членами прикордонного братерства.

Стражі кордону мають чималий європейський досвід, адже часто бувають у Європейських країнах задля обміну досвіду з колегами, а до того вже 13 років Держприкордонслужба співпрацює з Місією Європейського союзу з прикордонної допомоги Україні та Молдові.

Прикордонники завжди демонструють єдність, толерантність, взаєморозуміння та високий професіоналізм – саме ті якості, які й наближають нас до Європейської спільноти.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси