Прикордонники поділилися кров'ю з дітьми, постраждалими від війни

НАЗАД
01 червня 2024 09:32

Військовослужбовці Чопського прикордонного загону долучилися до акції донорства для потреб маленьких українців, які постраждали внаслідок бойових дій.

Вони звернулися з ініціативою до Закарпатської обласної станції переливання крові. Захід присвятили до Міжнародного дня захисту дітей.

«Ми розуміємо, наскільки гострою наразі є потреба у крові. Коли ми з побратимами були на передовій, то на власні очі бачили, що робить з людьми війна. Ось тепер вирішили поділитися своєю кров’ю з дітками, які, на жаль, потерпають від війни. Закликаю усіх, кому дозволяє стан здоров’я, долучитися до донорства, адже це рятує чиєсь життя», - каже один з донорів, прикордонник Ігор Ложко.

«Для мене особливо важко усвідомлювати, що така величезна потреба крові виникає у маленьких українців, які замість мирного і спокійного дитинства потрапляють під удари ракет та авіабомб. Я уже не вперше приходжу сюди як донор і дуже сподіваюся, що моя кров допоможе дитині одужати. Радію, що бачу тут так багато своїх колег-однодумців», - ділиться враженнями прикордонниця Наталія Величко.

Усього до акції донорства долучилися понад пів сотні військовослужбовців підрозділів охорони кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси