Прикордонники Південного регіонального управління виявили спирту на 3 мільйони гривень

НАЗАД
08 липня 2015 10:54

Ще одну партію контрабандного спирту виявили учора прикордонники відділу «Гулянка» Котовського загону на Одещині.

Під час пат

Ще одну партію контрабандного спирту виявили учора прикордонники відділу «Гулянка» Котовського загону на Одещині.

Під час патрулювання прикордонної зони, а саме населеного пункту Красні Окни,  правоохоронці помітили як в автомобіль «Ауді-А6» української реєстрації невідомий чоловік завантажує каністри.  Прикордонний наряд зупинився та запропонував чоловіку надати документи на товар, який він завантажував, однак їх у нього не виявилося. Всього українець встиг запакувати 15 каністр спирту загальним об’ємом 320 літрів.

Так як водій не мав документів на товар, виявлені каністри вилучено та передано працівникам Білгород-Дністровської ДФС в Одеській області. Сума оцінки вилученого товару склала близько 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, що у минулі вихідні прикордонники Ізмаїльського загону виявили у пункті пропуску «Рені» вантажний автомобіль, яким громадянин України замість вантажу солі, вказаного у документах, перевозив 25 тонн спирту.

Загалом за 6 місяців цього року прикордонники Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України із взаємодіючими органами виявили та вилучили на своїх ділянках відповідальності  в 31 випадку  майже 53 тонни спирту  на загальну суму 3 мільйони гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси