Прикордонники підвищували медіаграмотність та навчалися протидіяти дезінформаційним кампаніям

НАЗАД
28 сiчня 2024 13:10

Комунікаційники Південного регіонального управління та Регіонального управління Морської охорони Держприкордонслужби України взяли участь у тренінгу з протидії дезінформаційним кампаніям.

Тренінг за темою «Протидія дезінформаційним кампаніям» та практичний семінар «Створення візуального контенту» відбувся днями в Одесі. Організувало заходи регіональне представництво Консультативної місії ЄС (КМЄС). На навчання були запрошені офіцери та працівники комунікаційних підрозділів ДПСУ, ОСУВ "Одеса", НПУ, СБУ, ДБР, ДМСУ, НАБУ та прокуратури з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Протягом двох днів комунікаційники набували практичного досвіду у створені якісного контенту для залучення якомога більше фоловерів сторінок своїх організацій. Враховуючи вимоги сьогодення, де швидкість подачі інформації відіграє велику роль, особливу увагу було присвячено мобільності роботи комунікаційників, а саме обробці відео та фото в мобільних застосунках.

До тренінгу з протидії дезінформації також були залучені фахівці Центру протидії дезінформації РНБО, які розкрили методику та роботу ворога в інформаційному середовищі України, вплив цієї інформації на суспільство та яким чином протидіяти і спростовувати дезінформацію.

Усі заходи містили інтерактивний характер. Кожен мав змогу долучитися до обговорення проблемних питань та дійти до загального висновку щодо правильності їх вирішення.

Зазначимо, що КМЄС вже не вперше запрошує до участі у тренінгах прикордонників. Заняття містять пізнавальний характер і завжди мають практичну новизну.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси