Прикордонники ознайомили правоохоронців США з особливостями виконання завдань в районі Київського водосховища

НАЗАД
08 червня 2017 10:31

Учора на ділянці відділу «Іванків» Житомирського загону співробітники Держприкордонслужби ознайомили представників відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні та Берегової охорони США з особливостями виконання завдань прикордонним відомством

Учора на ділянці відділу «Іванків» Житомирського загону співробітники Держприкордонслужби ознайомили представників відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні та Берегової охорони США з особливостями виконання завдань прикордонним відомством в районі Київського водосховища.

Зустріч з представниками США  проводилася  у рамках реалізації проекту міжнародної технічної допомоги «Сприяння реформуванню та зміцненню потенціалу Державної прикордонної служби України».

Прикордонники разом з іноземними колегами здійснили патрулювання державного кордону та ознайомили правоохоронців США з особливостями виконання завдань катерами загону «Дозор», які використовуються як самостійно, так і в складі тактичних груп. Крім того, було представлено порядок супроводження та огляду суден закордонного прямування, здійснення контролю за маломірними та іншими плавзасобами. Також гостям представлено  порядок висвітлення надводної обстановки на річках Дніпро та Прип’ять і охорони річкової ділянки кордону, що межує з зоною ЧАЕС.

У свою чергу співробітники відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні дали високу оцінку діяльності українських прикордонників. Окремо було обговорено подальші кроки можливості надання технічної допомоги прикордонному відомству України для забезпечення надійної охорони державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси