Прикордонники отримали від колег з Німеччини сучасний портативний апарат ШВЛ

НАЗАД
23 листопада 2021 11:58

Головний військово-медичний клінічний центр Державної прикордонної служби України отримав від Федеральної Поліції Німеччини новітній апарат ШВЛ Oxylog 3000 plus у комплекті.

Виконавцем проєкту міжнародної технічної допомоги «Підвищення потенціалу ДПСУ щодо реагування на нестандартні ситуації та посилення спроможності у протидії COVID-19» виступила Президія Федеральної Поліції Федеративної Республіки Німеччина.

Сьогодні представник Посольства Німеччини в Києві пан Франц Вебер передав обладнання Володимиру Лопайчуку, начальнику Головного військово-медичного клінічного центру (Центральний клінічний госпіталь) Державної прикордонної служби України.

Загальна вартість майна, яке було передано прикордонникам, становить 25 500 євро.

Зазначимо, що компактний та потужний портативний апарат ШВЛ Oxylog 3000 plus оснащений опціями AutoFlow, інтегрованої капнографії, неінвазійної вентиляції та здатний забезпечувати високу ефективність штучної вентиляції легень на новому рівні, зокрема під час транспортування хворих, інформуючи медиків про ефективність вентиляції.

Цей апарат компактний, надійний, простий та зручний в експлуатації. Він може використовуватись як в наземних транспортних засобах, так і в літаках та вертольотах. Oxylog 3000 plus може працювати в режимі BTPS (кореляція стану газової суміші та мікроклімату легень) та забезпечувати автоматичну компенсацію висоти над рівнем моря, корегуючи об’єм дихання хворого.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси