Прикордонники отримали спеціальне обладнання для виявлення фальсифікованої тютюнової продукції

НАЗАД
27 червня 2017 12:10

Незаконне переміщення тютюнових виробів через кордон є однією з актуальних загроз в межах Західного регіонального управління. Контрабандний тютюн ділки намагаються перемістити як через пункти пропуску, так і на «зеленій» ділянці. При цьому для незаконного

Незаконне переміщення тютюнових виробів через кордон є однією з актуальних загроз в межах Західного регіонального управління. Контрабандний тютюн ділки намагаються перемістити як через пункти пропуску, так і на «зеленій» ділянці. При цьому для незаконного переміщення курива ними використовуються всі види транспорту -автомобільний, залізничний, повітряний  та водний.

Лише за 5 місяців цього року на кордоні з країнами Євросоюзу співробітниками Західного регіонального управління Держприкордонслужби затримано понад 1,3 мільйона пачок сигарет.

З метою покращення ефективності протидії цьому виду протиправної діяльності, в рамках реалізації програми з підтримки заходів, направлених на протидію незаконному обігу фальсифікованих тютюнових виробів та незаконному їх переміщенню через державний кордон України, нещодавно представники одного з хмельницьких обласних благодійних фондів    передали підрозділам Західного регіонального управління спеціальне обладнання.

Завдяки новим технічним засобам можна накопичувати та обробляти інформацію щодо фальсифікованої та оригінальної тютюнової продукції. Представники компанії, яка є одним із найбільших виробників тютюнової продукції, провели ознайомлення з зазначеною технікою та продемонстрували її можливості, що дозволить значно підвищити протидію незаконному переміщенню тютюнових виробів на значно новий якісніший рівень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси