Прикордонники отримали для передової пікап зі Скандинавії

НАЗАД
22 березня 2024 08:57

Чергова підтримка зі Скандинавії надійшла до прикордонників Донецького загону. Військові отримали пікап Toyota Hilux Double Cab для потреб фронту.

Автівка – результат обопільної праці Маріупольської міської ради з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Я-Маріуполь» та з волонтерами шведського благодійного фонду Blagula Bilen.

Авто пройшло технічне обслуговування та готове допомагати прикордонникам боронити Україну. Незабаром пікап відправиться в зону ведення активних бойових дій. На ньому бійці загону будуть виконувати завдання з перевезення та евакуації поранених.

Як зазначив міський голова Маріуполя Вадим Бойченко, потреба в автомобілях завжди актуальна в зоні ведення активних бойових дій, де техніка постійно перебуває під обстрілами і швидко виходить з ладу або нищиться.

«Донецький прикордонний загін для нас рідний. Ми постійно допомагаємо його бійцям технікою, адже на фронті автівки недовговічні. Вони або потребують капітального ремонту, або заміни. Ми раді бути корисними у нашій спільній боротьбі з російською агресією та робимо все для зміцнення обороноздатності країни і безпеки наших людей», - зазначив Вадим Бойченко.

Ключі від автівки отримав начальник Донецького прикордонного загону полковник Олег Бурда. За його словами, така допомога вкрай необхідна та цінна для бойового загону. Вона наближає українців до перемоги і життя в мирній країні без війни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси