Прикордонники опановують найкращі практики лідерства з управління змінами в цивільному секторі безпеки

НАЗАД
10 листопада 2017 15:51

Сьогодні, 10 листопада, завершилася заключна сесія тренінгової програми «Лідерство в управлінні змінами», яка проводилася за підтримки Консультативної Місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні.

Сьогодні, 10 листопада, завершилася заключна сесія тренінгової програми «Лідерство в управлінні змінами», яка проводилася за підтримки Консультативної Місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні.

У цьому заході на ряду з представниками Міністерства внутрішніх справ України та інших центральних органів виконавчої влади, які входять в сферу координації Міністра внутрішніх справ України, взяли участь співробітники Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Метою тренінгової програми, яка тривала з липня п.р. було створення спільної команди однодумців з формування держаної політики в контексті розробки нового проекту Стратегії розвитку Міністерства внутрішніх справ України 2020, який був представлений громадськості у вересні цього року.

Учасники тренінгів спільно з кращими вітчизняними та європейськими фахівцями у сфері управління змінами в державному секторі та бізнесі виконували практичні вправи, обмінювались думками і жваво обговорювали актуальні питання щодо імплементації набутих знань в Україні, ставили запитання і переймали досвід європейських колег.

Під час підведенням підсумків прикордонники разом із більшістю учасників захистили перед європейськими експертами курсові роботи та отримали сертифікати про успішне завершення тренінгової програми.

Отримані під час тренінгу знання, досвід та налагоджені зв’язки з колегами будуть надзвичайно корисними для процесу реалізації Стратегії розвитку Міністерства внутрішніх справ України 2020 та формування нових концептуальних засад щодо подальшої розбудови системи МВС вже в найближчій перспективі.

Очікується, що аналогічна тренінгова програма будете реалізована Консультативною Місією Європейського Союзу в Україні для більш широкого загалу учасників в 2018 році.

Варто зазначити, що Консультативна Місія Європейського Союзу в Україні офіційно розпочала роботу в Києві 1 грудня 2014 року після Революції Гідності та одержання відповідного запрошення від Уряду України.

КМЄС в Україні не має виконавчих повноважень. Місія надає підтримку державним органам України у послідовному реформуванні сектору цивільної безпеки шляхом стратегічних консультацій і практичної підтримки заходів з реформування згідно зі стандартами ЄС та міжнародними принципами належного врядування та дотримання прав людини.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси