Прикордонники ОКПП «Київ» отримали 6 тонн гуманітарної допомоги

НАЗАД
22 квiтня 2022 15:56

Серед адресної допомоги – засоби індивідуального захисту, ліки, продуктові набори, технічні засоби, солодощі, термобілизна, засоби гігієни.

Учора, 21 квітня, Міжнародний штаб допомоги українцям разом із Укргазвидобування на чолі з генеральною директоркою Оленою Кобець, Львівським Оборонним Кластером передали гуманітарні вантажі зі Львова прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ".

Серед адресної допомоги – засоби індивідуального захисту, ліки, продуктові набори, технічні засоби, солодощі, термобілизна, засоби гігієни. Всього військовослужбовці отримали майже шість тон допомоги.

«Україна обов’язково переможе, тому що наша спільна кооперація – це правильний і дуже швидкий шлях до цієї очікуваної перемоги», – зазначила Ганна Крисюк, керівниця МШДУ.

Варто зазначити, що Міжнародний штаб допомоги українцям об’єднує на своїй платформі представників бізнесу, влади та громадськості як в Україні, так і в понад 80-ти країнах світу.

З першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну МШДУ допомагає військовослужбовцям ДПСУ, ЗСУ, Національної поліції та простим громадянам, які опинилися в скрутному становищі через війну.

Дякуємо за активну співпрацю та допомогу! Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси