Прикордонники оформили в Житомирі першу дюжину літаків. Прилітали на фестиваль

НАЗАД
16 серпня 2021 10:15

Як повідомлялося, у п’ятницю, 13 серпня, у новоствореному міжнародному пункті пропуску для повітряного сполучення «Житомир» прикордонники здійснили перше оформлення літака.

Він прибув міжнародним рейсом зі Сполучених Штатів Америки з двома громадянами України на борту.

А вже у вихідні прикордонники забезпечили комфортний перетин кордону ще 11 літакам, які прибували із країн Євросоюзу. Усі літаки прилетіли в Україну для участі в авіафестивалі «KOROLОV AVIA FEST 2021», що проходив цими вихідними у Житомирі.

Під час проведення контрольних заходів жодних порушень законодавства України виявлено не було. Загалом в нашу країну через авіаційний пункт пропуску цими літаками прибуло 24 особи, з яких 21 іноземець. Після закінчення фестивалю прикордонники зі свого боку забезпечили комфортний, швидкий контроль та безпечний перетин кордону і у зворотному напрямку.

Нагадаємо, що новий сучасний пункт пропуску через державний кордон в аеропорту «Житомир» був відкритий розпорядженням Уряду від 30 червня цього року. Пункт пропуску для вантажного і пасажирського повітряного сполучення має постійний режим функціонування з цілодобовим часом роботи.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси