Прикордонники оформили гуманітарні вантажі із Нідерландів та Німеччини

НАЗАД
07 вересня 2015 10:34

Учора ввечері на українсько-польському кордоні прикордонники Мостиського загону оформили 8 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем.

&nb

Учора ввечері на українсько-польському кордоні прикордонники Мостиського загону оформили 8 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем.

Через пункт пропуску «Шегині» до України прослідували 6 автомобілів з 74,5 тоннами вантажу гуманітарного призначення. У вантажівках із Нідерландів перевозились одяг, побутові предмети та  меблі, які були у використанні.

Ще  у двох вантажівках, що були оформлені у пункті пропуску «Краковець», також  перевозились одяг, взуття, матраци, дитячі коляски, побутові речі, які були у використання, загальною вагою понад 28 тонн. Вантаж прибув із Німеччини.

 

Державна прикордонна служба повідомляє, що у разі виникнення проблемних питань під час оформлення гуманітарних вантажів,  можна звертатися за телефонами:

 

начальник управління прикордонного контролю Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Держприкордонслужби: (044) 239-84-54

 

відділ організації та технологій прикордонного контролю управління прикордонного контролю Департаменту охорони державного кордону Адміністрації Держприкордонслужби: (044) 527-63-67 або (044) 527-62-63

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси