Прикордонники Одеського загону повернулися із зони АТО

НАЗАД
20 серпня 2015 11:49

Учора Одеський прикордонний загін урочисто зустрічав своїх героїв, які повернулися після виконання оперативно-бойових завдань на Луганщині.  

Учора Одеський прикордонний загін урочисто зустрічав своїх героїв, які повернулися після виконання оперативно-бойових завдань на Луганщині. Понад 20 військовослужбовців Одеського загону шість місяців поспіль несли службу у зоні АТО. Прикордонники з честю та гідністю виконали свій військовий обов’язок.

Бійців урочисто зустрічали колеги, рідні, друзі та волонтери, які підтримували своїх героїв протягом всього перебування на Луганщині.

У своєму вітальному слові тимчасово виконуючий обов’язки начальника загону підполковник Сергій Лаврентьєв висловив вдячність бійцям за сумлінне служіння  своєму народу та державі. Також він подякував всім присутнім за підтримку, яка безумовно була дуже необхідна воякам.

- Ваш професіоналізм, витримка та сміливість, стійкість і мужність, нелегка служба вдень і вночі, в спеку і холод є яскравим прикладом не тільки для сучасних прикордонників, а й загалом для української молоді. Ми пишаємося тим, що у лавах Державної прикордонної служби України служать такі віддані патріоти та борці за цілісність держави. Дякуємо Вам за службу! – сказав підполковник Сергій Лаврентьєв.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси