Прикордонники Одещини вирушили на захист східного кордону України

НАЗАД
11 лютого 2015 08:34

Нещодавно на захист східних рубежів нашої держави вирушила оперативно-бойова прикордонна комендатура  Одеського прикордонного загону. Військовослужбовці цього загону не вперше залучаються до прове

Нещодавно на захист східних рубежів нашої держави вирушила оперативно-бойова прикордонна комендатура  Одеського прикордонного загону.

Військовослужбовці цього загону не вперше залучаються до проведення антитерористичної операції. Переважна більшість особового складу комендатури вже мають військовий досвід та брали участь у бойових зіткненнях як у Довжанському, так і в інших гарячих точках Луганської та Донецької області.

«Я з побратимами вже був на східних ділянках державного кордону України. З такими досвідченими воїнами мені не страшно стояти  пліч-о-пліч та боронити нашу Батьківщину», - сказав заступник начальника комендатури Павло Клименко.

Звертаючись до прикордонників, начальник Одеського прикордонного загону Андрій Ігнатьєв наголосив на рішучості та мужності в бойових умовах і побажав хлопцям щасливого повернення додому.

Напередодні традиційно прикордонників благословив та освятив отець Павло. З добрими побажаннями від усіх своїх земляків прикордонники вирушили на виконання своїх обов’язків.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси