Прикордонники Одещини повернулися із зони проведення антитерористичної операції

НАЗАД
11 липня 2015 14:02

Одеський прикордонний загін урочисто зустрічав своїх героїв, які повернулися після виконання оперативно-бойових завдань на Луганщині. 

Вчора Одеський прикордонний загін урочисто зустрічав своїх героїв, які повернулися після виконання оперативно-бойових завдань на Луганщині.

71 чоловік прикордонного підрозділу п’ять місяців несли службу в Луганській області. Більшість прикордонників, що повернулися – мобілізовані під час третьої хвилі мобілізації, яких в найближчий час буде звільнено в запас. Вони з честю та гідністю виконали свій військовий обов’язок. Військовослужбовці не приховують, що неодноразово потрапляли під обстріли, втім вони дуже раді, що додому на Батьківщину повернулися без втрат, живими та здоровими.

Події сьогодення вкотре доводять, що «зелені кашкети» незважаючи на труднощі та складні випробування, неймовірні фізичні та моральні навантаження, мужньо та героїчно виконують свої завдання.

У своєму вітальному слові тимчасово виконуючий обов’язки начальника загону висловив вдячність бійцям за сумлінне служіння своєму народу та державі. Також подякував родинам військовослужбовців за підтримку, яка безумовно була їм дуже необхідна. «Ми горді тим, що у лавах Державної прикордонної служби України служать такі віддані патріоти та борці за цілісність держави. Дякуємо Вам за службу!», – зазначив наприкінці підполковник Сергій Лаврентьєв.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси