Прикордонники не допустили переміщення до Румунії 16 ящиків сигарет

НАЗАД
27 грудня 2016 09:41

Учора ввечері, в ході реалізації інформації оперативних підрозділів Держприкордонслужби,прикордонники не допустили переміщення до Румунії 16 ящиків сигарет.

Учора ввечері, в ході реалізації інформації оперативних підрозділів Держприкордонслужби, прикордонники не допустили переміщення до Румунії 16 ящиків сигарет.

Спочатку за 400 м від лінії кордону прикордонний наряд відділу "Селятин" Чернівецького загону виявив 10 ящиків сигарет «Мarble» та «Rothmans» з акцизними та без акцизних марок.

Згодом за 20 м від лінії кордону охоронці кордону виявили ще 6 ящиків сигарет «Marble» біля загороджувального паркану, які правопорушники підготували до переміщення. Зараз прикордонники проводять пошуки осіб, які планували переміщення сигарет по той бік кордону. Виявлені сигарети передали до ДФС.

До ГУ ДФС України в Чернівецький області планується направити повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси