Прикордонники надали першу медичну допомогу мисливцю, який мав поранення у ногу

НАЗАД
14 грудня 2015 11:47

На Одещині прикордонний наряд Котовського загону надав першу медичну допомогу необережному мисливцю, який разом із товаришами займався полюванням в прикор

На Одещині прикордонний наряд Котовського загону надав першу медичну допомогу необережному мисливцю, який разом із товаришами займався полюванням в прикордонній смузі.

Виконуючи завдання з охорони державного кордону на ділянці відповідальності відділу «Чорна», прикордонники почули постріли із вогнепальної зброї. Вони лунали неподалік кордону з Молдовою. Аби не допустити протиправної діяльності, прикордонний наряд відразу висунувся в даний район. Там були виявлені 4 осіб з мисливською зброєю, один з яких мав вогнепальне поранення у праву ногу. Прикордонники відразу викликали карету швидкої допомоги та надали першу необхідну медичну допомогу потерпілому.

Варто зазначити, що чоловіки полювали без узгодження з органами охорони державного кордону та інформування відповідних підрозділів Держприкордонслужби.Чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності, за даним фактом проінформовано Красноокнянський відділ поліції в Одеській області.

Зазначимо, що відповідно до норм чинного законодавства України полювання в  межах  прикордонної  смуги проводиться після інформування органу охорони державного кордону Держприкордонслужби, у зоні відповідальності якого воно провадиться. Крім того, має повідомлятися строк та прізвища осіб,  які здійснюватимуть полювання. А от полювання  у  смузі  місцевості  між лінією  державного кордону  та  лінією  прикордонних інженерних споруд суворо забороняється.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси