Прикордонники на Житомирщині у Святвечір влаштували свято для дітлахів

НАЗАД
25 грудня 2023 12:31

Прикордонники створили різдвяне диво для дітлахів з Коростенського центру соціальної підтримки дітей з такою сильною назвою «ВІРА, НАДІЯ, ЛЮБОВ».

Прикордонники 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців щороку, вже п’ять років поспіль, з нагоди Різдва Христового, відвідують діточок центру на Житомирщині. І цей рік не став виключенням.

На прохання директора закладу Олени Станіславівни Барсук, чудової і сильної жінки з величезним добрим серцем, захисники кордонів подарували вихованцям центру холодильник і пилотяг, які були вкрай необхідні для покращення дитячого побуту.

Також дітлахи від прикордонників отримали різдвяні пакунки, солодощі, фрукти, різні смаколики та ще багато чого необхідного.

Малеча для гостей також влаштувала сюрприз – створила справжнє свято. Діти співали пісень, колядували, танцювали й просто обіймали захисників.

Військовослужбовці отримали масу незабутніх вражень від щирих дитячих посмішок та щасливих маленьких очей, а це набагато більше й дорожче за будь-що. Заради щасливого майбутнього дітей потрібно робити усе, щоб якнайшвидше здобути Перемогу та звільнити нашу землю від ворога.

Нехай в кожного і кожної ВІРА буде міцна, щоб у житті ні дня не проходило без НАДІЇ, а ЛЮБОВ постійно надавала нам усім сил до ПЕРЕМОГИ!

Дякуємо також небайдужим громадянам, які допомогли прикордонникам організувати свято дітям.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси