Прикордонники на Одещині запобігли незаконному ввезенню на територію України товарів брендових марок

НАЗАД
13 вересня 2015 13:52

Незаконне переміщення товарів викрили оперативники Одеського прикордонного загону на ділянці відповідальності відділу  «Іллічівськ».

Незаконне переміщення товарів через державний кордон викрили оперативники Одеського прикордонного загону на ділянці відповідальності відділу  «Іллічівськ».

Оперативну інформацію про можливу спробу переміщення партії товарів з приховуванням від прикордонно-митного контролю  та  з метою недопущення контрабандного ввезення на територію України товарів та вантажів повідомили співробітникам УПЗСЕ ГУ МВС в Одеській області. Для організації проведення перевірочних заходів було створено спільну групу у складі співробітників Держприкордонслужби та МВС.

В ході реалізації інформації правоохоронці затримали  автомобіль, який незаконно вивозив з митної території велику партію одягу взуття та аксесуарів, в тому числі таких брендових марок як Armani, Adidas, Dolce&Gabbana, Paul & Shark  без будь-яких дозвільних документів.  Автомобіль та товар затримані.  

На даний час стосовно цього правопорушення проводяться оперативно-слідчі дії за ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем та  за ч.5 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси