Прикордонники на Луганщині реалізовуючи оперативну інформацію завадили переміщенню контрабандних товарів

НАЗАД
19 лютого 2016 09:17

Сьогодні вночі прикордонники Луганського загону реалізували оперативну інформацію та завадили незаконному переміщенню товарів через державний кордон. Як наслідок, на ділянці відділу «Білолуцьк&am

Сьогодні вночі прикордонники Луганського загону реалізували оперативну інформацію та завадили незаконному переміщенню товарів через державний кордон. Як наслідок, на ділянці відділу «Білолуцьк» було затримано запчастини до сільськогосподарської техніки.

Отримавши інформацію про протиправну діяльність прикордонники організували приховане спостереження на можливому напрямку порушення  державного кордону. Опівночі поблизу н.п. Козлове правоохоронці помітили рух транспортного засобу «УАЗ».

Під час зупинки транспортного засобу, водій «УАЗа» проігнорував законні вимоги прикордонного наряду та намагався втекти, створивши при цьому загрозу життю та здоров’ю прикордонників. Через це охоронці кордону змушені були здійснити попереджувальні постріли, після чого автівка зупинилася.

З’ясувалось, що порушник, громадянин України, намагався перемістити через державний кордон до Росії автозапчастин для сільськогосподарської техніки. Крім того, у ході обстеження місцевості та відпрацювання зворотного сліду неподалік н.п. Козлове було виявлено можливу базу накопичування сільськогосподарських запчастин. Наразі приміщення взято під охорону складом прикордонного наряду.

Водія автомобіля «УАЗ» притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 185-10. Транспортний засіб та вантаж  буде передано працівникам фіскальної служби.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси