Прикордонники на Луганщині припинили спробу незаконного переміщення сільгоспзапчастин із Росії

НАЗАД
06 травня 2016 10:31

Партію контрабандного товару, який намагалися перемістити із Росії, затримали прикордонники Луганського загону в рамках проведення спільної  спец

Партію контрабандного товару, який намагалися перемістити із Росії, затримали прикордонники Луганського загону спільно із співробітниками СБУ  в рамках проведення спільної  спеціальної прикордонної операції «Кордон-2016».

В ході реалізації оперативної інформації правоохоронці виявили автомобіль «ГАЗ -53» без  номерних знаків, який наближався до кордону з території Росії та відразу вибули на його затримання.  Проте, щойно перетнувши кордон на напрямку н.п. Лозно – Олександрівка  та зрозумівши, що попалися, водій  та пасажир покинули авто та втекли на територію Росію.  В автомобілі, який залишили втікачі, було виявлено вантаж запчастин до сільськогосподарської техніки в п’яти дерев’яних ящиках.

В ході проведення подальших пошукових заходів поблизу місця події прикордонники загону виявили та затримали автомобіль «Нива» під керуванням громадянина України  без документів, що посвідчують особу. Під час затримання українець чинив опір законним вимогам прикордонного наряду та не виконував вимогу правоохоронців про зупинку.Однак порушника прикордонники затримали. Його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.185-10 та ст. 202 КУпАП. Транспортний засіб і вантаж з сільгоспзапчастинами передано представникам ДФС.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси