Прикордонники на Львівщині за легендою навчань знешкоджували терористів

НАЗАД
03 жовтня 2021 09:37

Військовослужбовці прикордонної комендатури швидкого реагування «Шквал» та Кінологічного навчального центру Держприкордонслужби взяли участь в антитерористичних навчаннях, організованих СБУ.

Заходи відбулися на Львівщині минулого тижня.

Охоронці кордону спільно зі співробітниками СБУ, представниками ЗСУ, ЗТУ ВСП у ЗСУ, Національної поліції, Національної гвардії, ДСНС, Державної служби спецзв’язку та захисту інформації та представниками органів влади відпрацьовували злагодженість дій при запобіганні диверсійним та терористичним загрозам.

За сценарієм навчань умовні «диверсанти» мали здійснити теракти на об'єктах критичної інфраструктури та місцях дислокації підрозділів ЗСУ.

В результаті спільних та злагоджених дій учасники навчань затримали та знешкодили усі групи «диверсантів». Активну участь у заходах приймали інструктори-кінологи зі службовими собаками. Чотирилапі помічники прикордонників допомагали виявляти вибухонебезпечні предмети та затримувати зловмисників.

За результатами татико-спеціальних навчань координаційна група відзначила високий рівень підготовки прикордонників у питаннях взаємодії та знешкодження диверсійно-розвідувальних груп.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси