Прикордонники на Харківщини виявили старовинні фотокартки та листівки

НАЗАД
19 травня 2018 12:15

В ході огляду речей було виявлено 85 листівок та 38 фотокарток 1910-1911 років, які можливо становлять культурну цінність або історичне значення.

Учора, в місцевому пункті пропуску під час перевірки особистих речей прикордонники Харківського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили листівки та фотокартки 1910-1911 років, яка можливо становить культурну або історичну цінність.

Так, в місцевий пункт пропуску «Журавлівка» в пішому порядку на вхід в Україну прибув громадянин України 1981 року народження. Під час прикордонно-митного оформлення прикордонники звернули увагу на знервованість чоловіка. У зв’язку з цим було прийнято рішення щодо поглибленого огляду особистих речей чоловіка спільною оглядовою групою прикордонників та представників фіскальної служби. В ході огляду речей було виявлено 85 листівок та 38 фотокарток 1910-1911 років, які можливо становлять культурну цінність або історичне значення.

Представниками фіскальної служби на громадянина складено протокол про порушення митних правил, листівки та фотокартки вилучені встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси