Прикордонники на Донеччині затримали продукти харчування, шкіряні вироби та косметику на суму понад 200 тисяч гривень

НАЗАД
12 лютого 2016 17:09

Протягом доби  на ділянці відповідальності Краматорського загону у декількох випадках прикордонники попередили спроби незаконного переміщення товарів через лінію розмежування на територію, яка тим

Протягом доби  на ділянці відповідальності Краматорського загону у декількох випадках прикордонники попередили спроби незаконного переміщення товарів через лінію розмежування на територію, яка тимчасово непідконтрольна українській владі.

Два автомобілі «ВАЗ» прикордонники затримали неподалік контрольного поста «Світлодарськ». Громадяни України перевозили, ковбасні вироби, сир, консерви, масло та соки загальною вагою майже 2,5 тонни. Сума оцінки продуктів харчування склала більше 145 тисяч гривень. Ще два автомобілі з вантажем шкіряних виробів та м’яса вартістю понад 16 тисяч гривень прикордонники вилучили у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка». Виявлений товар водій перевозив без відповідних документів на неконтрольовану територію. Транспортні засоби передано зведеній мобільній групі для прийняття правового рішення.

 Крім того на залізничній станції «Фенольна»  в локомотиві вантажного потяга виявили 9 пакунків з косметикою. Косметичні вироби та парфуми на суму майже 45 тисяч гривень вилучено. Власником товару виявися помічник машиніста. Його разом з товаром передали зведеній мобільній групі для прийняття правового рішення.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси