Прикордонники Мукачівського загону завадили переміщенню майже 8 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
21 листопада 2016 11:17

На кордоні з Румунією тривають спільні посилені заходи українських та румунських прикордонників по затриманню правопорушників, які намагаються незаконно перемістити контрабандні сигарети через державний кордон. Черговим доказом ефективності таких дій є за

На кордоні з Румунією тривають спільні посилені заходи українських та румунських прикордонників по затриманню правопорушників, які намагаються незаконно перемістити контрабандні сигарети через державний кордон. Черговим доказом ефективності таких дій є затримання на Закарпатті.

Так, учора, отримавши інформацію від румунських колег про спостереження ними руху двох осіб у бік річки Тиса, по якій проходить держрубіж, прикордонники відділу «Солотвино» Мукачівського загону негайно висунулись до вказаної ділянки. В результаті оперативних дій, на відстані 150 метрів від кордону, правоохоронці виявили 6 пакунків тютюнових виробів, в яких знаходилось 3 тисячі пачок сигарет.

Ще 10 пакунків з сигаретами, виявили прикордонники відділу «Ділове». Під час патрулювання правоохоронці побачили, як поблизу кордону зупинився мікроавтобус та з нього вийшли декілька осіб, які почали розвантажувати пакунки. Помітивши прикордонників, невідомі вдались до втечі автомобілем, на якому приїхали. На місці зупинки транспортного засобу контрабандисти покинули 10 пакунків, в яких було майже 5 тисяч пачок сигарет.

Виявлені сигарети доставлено до відділу прикордонної служби. Згодом контрабандний тютюн прикордонники передадуть компетентним органам.

Крім того, у пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону не допустили переміщення 60 пачок сигарет. Громадянин України прямував до Польщі та перевозив куриво в спеціально виготовленому сховку в лонжероні автомобіля. Разом з сигаретами було вилучено і автомобіль.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси