Прикордонники Мукачівського загону затримали африканця, який мав намір незаконно перетнути державний кордон

НАЗАД
05 лютого 2017 11:33

Африканця, який намагався незаконно потрапити до Румунії, затримали нещодавно прикордонники Мукачівського загону. Про появу у прикордонні іноземного «мандрівника» охоронців держрубежу проінформували представники громадських формувань

Африканця, який намагався незаконно потрапити до Румунії, затримали нещодавно прикордонники Мукачівського загону. Про появу у прикордонні іноземного «мандрівника» охоронців держрубежу проінформували представники громадських формувань. Прикордонниками одразу ж були організовані оперативно-розшукові заходи, в результаті яких на околиці селища Хижа вказану особу було затримано. Жодних документів, що посвідчують особу чоловік не мав та повідомив що є громадянином Кот-д’Івуару. 

Під час проведення фільтраційних заходів, прикордонники з’ясували, що на територію України іноземець потрапив законним шляхом. Чоловік певний час проживав в Україні та зрештою вирішив спробувати незаконно потрапити до однієї  з країн Євросоюзу.

Затриманого  прикордонники доставили до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. Наразі проводяться заходи щодо пошуку причетних до протиправної діяльності.

Державна прикордонна служба України продовжує реалізовувати заходи щодо недопущення незаконного перетину державного кордону в рамках протидії нелегальній міграції.  

Як раніше повідомлялось, вчора прикордонники Мостиського загону у взаємодії з оперативно-розшуковим прикордонним підрозділом та співробітниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ МВСУ у Львівській області, затримали групу нелегальних мігрантів з Індії, які намагалися потрапити до країн ЄС.

Невідомих осіб затримали на околиці населеного пункту Буців Мостиського району Львівської області за 100 метрів від держрубежу. Шестеро чоловіків віком від 21 до 28 років, які при собі мали документи громадян Індії, намагались знайти, де проходить кордон України з Польщею.

Громадян затримано в адміністративному порядку, відповідно складено документи справи про адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», вчинені групою осіб. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси