Прикордонники Мостиського загону вирушили в зону АТО для ротації

НАЗАД
10 липня 2015 15:09

Нещодавно для виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції вирушили прикордонники Мостиського прикордонного загону. Військовослужбовці загону вибули на схід в рамках проведення планової р

Нещодавно для виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції вирушили прикордонники Мостиського прикордонного загону. Військовослужбовці загону вибули на схід в рамках проведення планової ротації прикордонних підрозділів, що виконують завдання на лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями.

Урочисті заходи з нагоди відправки прикордонників на лінію розмежування відбулись в одному з підрозділів Мостиського прикордонного загону.  Підрозділ був сформований в тому числі  з числа військовослужбовців, призваних за мобілізацією та добровольців, керівні посади комендатури укомплектовано штатними офіцерами, які мають досвід роботи з персоналом та служби на кордоні.

Персонал підрозділу забезпечений всім необхідним майном, у тому числі засобами захисту та озброєнням. Також із прикордонниками було проведено планові підготовчі збори, комплекс занять та практичних стрільб із залученням інструкторів з досвідом виконання завдань у зоні АТО.

Керівництво та персонал прикордонного загону висловлює щирі слова вдячності за допомогу у забезпеченні комендатури громадським активістам, керівникам органів місцевого самоврядування та громадських організацій Львівщини.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси