Прикордонники мобільного загону «ДОЗОР» взяли участь у міжнародних змаганнях «KORD CHALLENGE – 2017»

НАЗАД
02 листопада 2017 17:39

Сьогодні фінішували перші міжнародні змагання «KORD CHALLENGE – 2017», що проходили під патронатом Національної поліції України.

Сьогодні фінішували перші міжнародні змагання «KORD CHALLENGE – 2017», що проходили під патронатом Національної поліції України. Учасників і переможців турніру привітали перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, заступник глави МВС Вадим Троян, голова Національної поліції Сергій Князєв та перший заступник Голови Держприкордонслужби Василь Серватюк.

Сергій Яровий відзначив високий рівень підготовки і професіоналізму, які бійці застосовують у протистоянні ворогам і злочинності.

«Найголовніше змагання для кожного з вас – захист наших громадян і країн. Бажаю, щоб у боротьби з ворогом, зі злочинністю кожен з вас виходив переможцем. Немає місії почеснішої, ніж ваша – захищати свій народ, свою країну», – зазначив перший заступник глави МВС. Він також висловив переконання, що українські правоохоронці впораються з викликами, які постали перед нашою країною.

Крім того Сергій Яровий висловив вдячність міжнародним колегам за співпрацю і взаємодію у протидії злочинності і протистоянні ворогам.

Заступник голови Місії Сполучених Штатів Америки в Україні Джордж Кент подякував Нацполіції України за організацію турніру, який об’єднав кращих спецпризначенців різних країн і сприяв міжнародному співробітництву.

Відмітимо, що у міжнародних змаганнях спецпризначенців «KORD CHALLENGE» взяли участь 10 команд. Серед учасників змагань – представники спеціальних підрозділів майже усіх українських силових відомств: Державної прикордонної служби, Національної гвардії, Головного управління розвідки Міністерства оборони, Управління державної охорони, НАБУ, Національної поліції та команда Військової академії (м. Одеса). Крім того, у турнірі брали участь бійці кількох іноземних відомств: команда Департаменту поліції міста Х’юстон (США) та дві команди Антитерористичного підрозділу спеціального призначення «Кобра» (Республіка Австрія). Подібні змагання організовуються вперше.

Прикордонне відомство, традиційно, представляла команда 10 окремого загону оперативного реагування «ДОЗОР».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси