Прикордонники Маріупольского загону морської охорони виграли Кубок Миру з міні-футболу

НАЗАД
17 червня 2016 10:39

Учора на базі Приазовського державного технічного університету   пройшли змагання з міні - футболу, в яких брали участь чотири збірні: с

Учора на базі Приазовського державного технічного університету пройшли змагання з міні - футболу, в яких брали участь чотири збірні: студенська команда університету, команда штабу громадсько-військового співробітництва в м. Маріуполі, збірна Національної гвардії України та команда Маріупольского загону морської охорони ДПС України.

Вітаючи учасників змагань ректор університету В’ячеслав Волошин запропонував назвати ці змагання Кубком Миру і проводити їх щороку.

Жереб у першому поєдинку звів морських прикордонників із футболістами штабу ГВС. Перший тайм пройшов у напруженій обстановці. Однак, після перерви прикордонники значно посилили натиск на ворота суперника і впевнено перемогли з рахунком 6:2. В іншому матчі перемогу здобули студенти ПГТУ – 6:3.

За третє місце зустрілися нацгвардійці та штаб ГВС. Поєдинок тримав глядачі у напрузі до останніх хвилин та завершився у нічию (2:2). Серія післяматчевих пенальті принесла перемогу команді Національної гвардії України.

Фінал видався не менш захоплюючим та інтригуючим аніж півфінал.

Переважна більшість глядачів вболівала та підтримувала студентів. Але прикордонники своєю впевненою та переконливою грою зуміли здобути симпатії глядачів. І вже після кожного забитого м’яча у ворота суперника було чутно все більше і більше аплодисментів.

Загалом у ворота студентської команди  прикордонники забили чотири м’ячі, а в свої пропустили лише два.

Господарі турніру підготували для переможців грамоти та солодкі призи – фірмові торти від кондитерського цеху студентської їдальні.

А команді Маріупольського ЗМО ректор вишу В’ячеслав Волошин вручив головний приз – Кубок Миру.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси