Прикордонники Луцького загону вирушили на схід на новій броньованій техніці

НАЗАД
25 лютого 2015 12:18

Військовослужбовці оперативно-бойової прикордонної комендатури Луцького загону вирушили на посилення східних рубежів нашої Батьківщини. Прикордонники виїхали в дорогу на нових броньованих Volkswagen Amarok

Військовослужбовці оперативно-бойової прикордонної комендатури Луцького загону вирушили на посилення східних рубежів нашої Батьківщини.

Прикордонники виїхали в дорогу на нових броньованих Volkswagen Amarok та KRAZ Cougar, які загін централізовано отримав з Адміністрації Держприкордонслужби. Броня автомобілів здатна захистити екіпаж не тільки від стрілецької зброї, а й від осколків важкої зброї. Крім цього спеціалізований KRAZ Cougar українського виробництва дозволяє вести вогонь з автоматів на ходу та посиленим крупнокаліберним важким кулеметом на даховій башті.

Також прикордонники Луцького загону отримали 9 патрульних автомобілів Dacia Duster та 2 Volkswagen T-5. Ця техніка направлена для охорони українсько-польського та українсько-білоруського кордону в межах відповідальності прикордонного загону.

Начальник Луцького прикордонного загону підполковник Олександр Мейко та Голова ветеранської організації прикордонників генерал-лейтенант Аркадій Яворський у напутньому слові для прикордонників побажали з честю виконати свій обов’язок та бути гідними честі називатися прикордонниками. 

Крім того, бійцям оперативно-бойової комендатури представники трьох поколінь, а саме ветерани прикордонної служби, ліцеїсти, як майбутня заміна, і нинішні прикордонники вручили бойове знамено підрозділу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси