Прикордонники Львівського загону повернулися із зони АТО

НАЗАД
24 лютого 2015 14:29

Учора на пероні залізничного вокзалу Львова жителі міста, родичі, друзі та колеги знову зустрічали захисників Батьківщини. Додому після виконання своїх обов’язків на сході країни повернулися прик

Учора на пероні залізничного вокзалу Львова жителі міста, родичі, друзі та колеги знову зустрічали захисників Батьківщини. Додому після виконання своїх обов’язків на сході країни повернулися прикордонники Львівського загону.

Під час проведення антитерористичних заходів прикордонники загону виконували завдання по виявленню диверсійно-розвідувальних груп, у взаємодії з підрозділами Збройних Сил України відбивали атаки та напади російсько-терористичних військ, брали участь у виконанні завдань територіальної оборони, перевіряли транспортні засоби та пасажирів на контрольних постах в’їзду-виїзду у зоні АТО.

Після урочистостей та вручення відомчих нагород військовослужбовці загону вибули у відпустку. По завершенню відпочинку усіх їх чекає кордон. Прикордонники сповнені оптимізму та, у разі необхідності, готові усі, як один, повернутися для виконання завдань на сході нашої країни.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси