Прикордонники Львівського загону взяли участь у першому всеукраїнському форумі рекрутерів

НАЗАД
21 червня 2024 17:53

Під час форуму присутні обговорювали шляхи розвитку рекрутингу в Україні та вирішення проблем, пов'язаних з цим процесом.

Всеукраїнський форум об’єднав рекрутерів центрів рекрутингу української армії, представників Генерального штабу, військових частин, органів державної влади та місцевого самоврядування. Відвідали форум і прикордонники 7 прикордонного Карпатського загону. Учасники працювали над пошуками шляхів розвитку рекрутингу в Україні та викликами, які стоять перед процесом рекрутування.

«Ви створюєте зв'язок між цивільними і військовими, допомагаєте людям служити там, де вони бажають. Ваш супровід військовослужбовців є надзвичайно важливим. Дякую вам за вашу роботу і хочу запевнити, що Міністерство оборони завжди готове підтримати вас у вирішенні проблем, щоб військовослужбовці відчували себе потрібними, захищеними і впевненими», – зазначила у вітальному слові заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова.

Керівник апарату Львівської ОДА Тарас Грень наголосив на значущості правильної системи рекрутингу: «Ефективна система з відповідними гарантіями сприяє тому, що військовослужбовці займаються тим, що вони вміють найкраще. Ми вже зробили перші кроки на цьому шляху. Дякую всім, хто обговорює виклики, особливо у нормативній сфері, та готовий їх вирішувати».

Уповноважений Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець повідомив про активний розвиток мережі рекрутингових центрів: «За останні місяці ми створили 25 центрів рекрутингу, більшість з яких працює менше 60 днів. Наразі вже проведено 8 000 консультацій, тисячі людей знаходяться на різних етапах рекрутингу. До кінця цього року планується створення загальноукраїнської мережі з понад 40 центрів у кожному регіоні України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси