Прикордонники Луганського загону припинили незаконне переміщення осіб через кордон

НАЗАД
06 вересня 2016 10:02

Незаконне переміщення осіб через кордон припинили прикордонники Луганського загону минулої доби.

Незаконне переміщення осіб через кордон припинили прикордонники Луганського загону минулої доби.

Учора в пункті пропуску «Мілове» прикордонний наряд Луганського загону зупинив для перевірки мікроавтобус з пасажирами. Під час заходів контролю прикордонники з’ясували, що в Україну автомобілем «Фольксваген» водій перевозив 8 наших співвітчизників через недіючий пункт пропуску «Ізварине» транзитом через Росію та їхав на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Мілове».

В ході фільтраційно-перевірочних заходів оперативним складом Держприкордонслужби України було встановлено, що водій вищевказаного транспортного засобу перевозив громадян за грошову винагороду в розмірі 800 гривень за кожну особу. 

В діях громадянина України (перевізника) вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Крім того на всіх громадян України були складені протоколи про адміністративне правопорушення за ст.204-1 КУпАП (незаконний перетин кордону).

По даному факту проінформовано взаємодіючі органи та направлено повідомлення  про виявлені ознаки кримінального правопорушення.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси