Прикордонники Краматорського загону завітали в гості до школярів

НАЗАД
27 лютого 2016 12:10

Так учора на запрошення вчителя історії України Наталії Карачор, загально освітньої школи №1 в м. Краматорськ, прикордонники завітали в гості до учнів &am

Прикордонники Краматорського загону проводять комплекс заходів направлений на національно-патріотичне виховання підростаючого покоління українців.

Так учора на запрошення вчителя історії України Наталії Карачор, загально освітньої школи №1 в м. Краматорськ, прикордонники завітали в гості до учнів  та провели показові заняття з тактичної медицини. Під час зустрічі старшокласникам заступник начальника прикордонного загону Руслан Цимбал детально розповів про порядок вступу до НАДПСУ ім. Богдана Хмельницького та прийняття на контрактну службу до прикордонного відомства. Адже ці питання цікавили  багатьох школярів.

«Такі зустрічі дуже важливі для молоді та допомагають їм краще зорієнтуватися у не простій ситуації яка склалася в регіоні»  – зазначила організатор заходу Наталія Карачор.

По завершенню зустрічі прикордонники запросили учнів школи найближчим часом завітати в гості до Краматорського загону  де всі бажаючі зможуть ознайомитися із сучасно технікою та озброєнням, яке є в Держприкордонслужбі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси