Прикордонники Краматорського загону тренувались вирішувати конфліктні ситуації та боротися зі стресами

НАЗАД
22 сiчня 2016 14:02

У Краматорському прикордонному загоні триває дводенний психологічний тренінг за участю викладачів-психологів та експертів військово-цивільного співробітни

У Краматорському прикордонному загоні триває дводенний психологічний тренінг за участю викладачів психологів та експертів військово-цивільного співробітництва Збройних Сил України.

Під час навчання прикордонники тренуються в методах уникнення та вирішення конфліктних ситуацій, боротися зі стресом та взаємодії в команді. За словами організаторів навчань подібні тренінги нададуть додаткову методичну допомогу прикордонникам, які безпосередньо несуть службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду, автомобільних та залізничних шляхах в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. 

У ході тренінгу психологи разом з прикордонниками моделювали різноманітні конфліктні та провокативні ситуації, які можуть виникнути під час несення служби, а також розглядали шляхи їх вирішення. Отримані навички допоможуть військовослужбовцям уникнути можливі негативи та подолати стресовий стан під час служби в районі проведення антитерористичної операції.

На важливості таких навчань наголосив заступник начальника Краматорського прикордонного загону Руслан Цимбал. Зокрема, він відзначив, що цей тренінг – це хороша можливість для надання прикордонникам навичок, які допоможуть їм долати стреси та накопичені негативні моменти, що отримують прикордонники.

 

ВІДЕО та ФОТО: http://www.ex.ua/702408276505

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси