Прикордонники Котовського загону зупинили «БМВ» з підробленими документами на право керування

НАЗАД
04 вересня 2016 13:40

На Одещині в рамках проведення заходів з протидії незаконному переміщенню транспортних засобів іноземної реєстрації на територію України прикордонники Котовського загону спільно з співробітниками СБУ та Національної поліції зупинили автомобіль "БМВ&

На Одещині в рамках проведення заходів з протидії незаконному переміщенню транспортних засобів іноземної реєстрації на територію України прикордонники Котовського загону спільно з співробітниками СБУ та Національної поліції зупинили автомобіль  "БМВ" із підробленими документами на право керування. Під час проведення спільної перевірки на перехресті однієї з доріг спільний наряд  зупинив транспортний засіб марки "БМВ» чеської реєстрації, під керуванням громадянина України. 
В ході перевірки документів на вищевказаний транспортний засіб, було встановлено можливий факт підробки технічного паспорту та доручення на право користування автомобілем.
  За даним фактом до Національної поліції було направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ч. 4. ст. 358 ККУ. 
На даний час проводяться заходи з документування протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси