Прикордонники-кінологи повертаються додому після виконання бойових завдань на Луганщині

НАЗАД
07 лютого 2015 12:46

З грудня 2014 для посилення оглядової роботи та виконання інших завдань на ділянці Луганського прикордонного загону несли службу 21 кінолог зі своїми чотирилапими помічниками.

З грудня 2014 для посилення оглядової роботи та виконання інших завдань на ділянці Луганського прикордонного загону несли службу 21 кінолог зі своїми чотирилапими помічниками. Прикордонники були направлені з підрозділів Західного, Північного та Південного регіональних управлінь.

Під час відрядження вони забезпечували охорону та огляд ділянок в місцях розташування прикордонних підрозділів, залучалися до проведення спеціальних операцій, а також використовувались в несенні служби в пунктах пропуску та контрольних пунктах в’їзду-виїзду. Кінологи та їх підопічні показали високу навченість та майстерність. Крім того, завдяки використанню службових тварин, прикордонники під час несення служби почували себе безпечніше.

Наразі термін їх відрядження закінчився і вони повертаються до своїх постійних місць проходження служби. Керівництво Луганського прикордонного загону подякувало кожному прикордоннику, який перебував на посилені, а капелан благословив на повернення до дому.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси