Прикордонники Керченського загону морської охорони врятували двох відпочиваючих

НАЗАД
09 вересня 2013 14:16

Двох українців, яких відносило в море, напередодні вихідних врятували прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління. Інформацію про осіб прикордонники від представників Державної служби надзв

Двох українців, яких відносило в море, напередодні вихідних врятували прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління.

Інформацію про те, що двох осіб на надувному матраці відносить в море прикордонники Керченського загону морської охорони отримали від представників Державної служби надзвичайних ситуацій. Відразу на місце пригоди вийшов прикордонний катер та за 1,5 кілометри від берегу охоронці кордону підняли на борт потерпілих.

Як з'ясувалося, чоловік та жінка відпочивали з друзями на пляжі в Керчі та вирішили поплавати на матраці. Проте під час відпочинку не помітили як опинились далеко від берега, а матрац почав здуватись. Відпочивальникам довелось його покинули та спробувати самостійно доплисти до берега, проте це їм не вдалося. Молоді люди протримались на плаву до прибуття прикордонників.

«Ми вважали, що не виживемо і сердечно завдячуємо прикордонникам за порятунок», – зізналися врятовані відпочивальники.   

Однак залишається незрозумілим те, що поблизу потопаючих проходили яхти, які їх бачили, але ніхто не спробував допомогти. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси