Прикордонники, які несуть службу в столичному аеропорту, вдосконалювали навички з виявлення підроблених документів

НАЗАД
03 березня 2016 10:33

Учора  в аеропорту «Київ» міжнародні спеціалісти з питань безпеки провели для персоналу прикордонного відомства тренінг з виявлення підроблених паспортних документів.

Учора  в аеропорту «Київ» міжнародні спеціалісти з питань безпеки провели для персоналу прикордонного відомства тренінг з виявлення підроблених паспортних документів.

Захід був організований в рамках попередніх домовленостей між Адміністрацією Державної прикордонної служби України, Дипломатичною службою безпеки Посольства США в Україні та за посередництва Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. Під час тренінгу прикордонники проекту «Нове обличчя кордону», які  несуть службу в аеропорту, ознайомились з новими зразками паспортних документів та візами різних країн світу, вдосконалювали навички з виявлення підроблених документів й вивчали сучасні методи захисту паспортних документів. При цьому задля підвищення професійних навичок та мовної підготовки тренінг для персоналу пілотного проекту проводився англійською мовою.

Наприкінці заходу 50 військовослужбовців прикордонного відомства отримали сертифікати Посольства США в Україні, що підтверджують проходження навчання з вдосконалення практичних навичок виявлення підробок у паспортних документах.

Крім того, в рамках тренінгу директор Департаменту персоналу прикордонного відомства Олена Волобуєва обговорила з іноземними партнерами питання розвитку подальшої взаємодії.  Зокрема, регіональний офіцер безпеки Посольства США в Україні Джеффрі Робертс зазначив, що Посольство США вже працює над розглядом питання організації та проведення для персоналу прикордонного відомства України курсів з вивчення англійської мови, тактичної медицини, вогневої підготовки та психологічного забезпечення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси