Прикордонники Ізмаїльського загону затримали 2 браконьєрів з півкілометровими сітками та рибою

НАЗАД
12 травня 2016 12:07

Прикордонники Ізмаїльського загону продовжують здійснювати заходи по припиненню браконьєрської діяльності на водоймах, що знаходяться у контрольованих при

Прикордонники Ізмаїльського загону продовжують здійснювати заходи по припиненню браконьєрської діяльності на водоймах, що знаходяться у контрольованих прикордонних районах. 

Так, сьогодні о 5-й годині ранку прикордонний наряд відділу «Рені» спільно із представником підрозділу Держрибоохорони затримав двох громадян України на березі озера Кагул під час здійснення ними незаконного вилову риби. Правоохоронці порушників помітили, коли ті пришвартувалися до берега. Незаконний рибний промисел особи здійснювали на резиновому надувному човні «Барак» без відповідної реєстрації та інформування найближчого прикордонного підрозділу про вихід на воду. У плавзасобі порушників виявили більше 100 рибин різних порід та заборонені знаряддя лову – ліскові сітки завдовжки 500 метрів.

На місце події були викликані представники Ренійського відділення поліції. Попередня сума завданого збитку державі складає майже 5 тисяч гривень.

За порушення правил прикордонного режиму осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Човен, незаконне знаряддя лову та рибу вилучено.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси