(ВІДЕО) Прикордонники Ізмаїльського загону затримали на річці Дунай плавця у ластах

НАЗАД
30 серпня 2024 14:03

Аби не мобілізували до війська, 31-річний місцевий житель тривалий час не виходив з дому, ніде не працював, а їжу і все необхідне для життя йому приносила мати.

Рік тому чоловік повернувся з Польщі, де працював зварювальником і сподівався знов туди потрапити, щоправда незаконним шляхом, через Дунай. Тож він підготувався – купив ласти і рятувальний жилет, ретельно запакував документи і телефон у поліетиленову плівку. Сподіваючись на те, що в дощову погоду прикордонникам його буде важко виявити, переплив до острова Єрмаков, а звідти вже намагався дістатися через кордон по річці до Румунії. Повторно екіпірований у ласти та рятувальний жилет він був готовий до останнього «ривка», але прикордонний наряд його затримав.

По даному факту на затриманого складено протокол за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», рішення по якому ухвалить суд. Крім того, чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності за ст.2 02 КУпАП «Порушення прикордонного режиму».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси