Прикордонники Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони зустрічали колег з Республіки Молдови

НАЗАД
31 березня 2016 16:46

Декілька днів тому з дводенним візитом до Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони прибула делегація прикордонників Республіки Молдова.  

Декілька днів тому з дводенним візитом до Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони прибула делегація прикордонників Республіки Молдова. До її складу, окрім керівництва, входили шістнадцять учнів Національного коледжу Прикордонної поліції Республіки Молдова. Очолював делегацію директор Національного коледжу В’ячеслав Бабаліч, який, до речі, у 2004 році закінчував Національну академію Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького.

Метою візиту стало ознайомлення курсантів, серед яких було й 6 дівчат, з діяльністю, завданнями та структурою, а також навчально-методичною базою навчально-тренувального загону. Крім того, відбувалося налагодження взаємодії та обмін досвідом між навчальними закладами двох країн.

Гостям було презентовано український прикордонний навчальний заклад, показано навчальні класи, тренажер по боротьбі за живучість надводного корабля (судна), лабораторію двигунів внутрішнього згоряння, такелажну майстерню, електронний тир та електронну бібліотеку. Також гості ознайомилися з соціально-побутовими умовами проживання та відпочинку курсантів.

В рамках візиту делегації відбулися товариські сети з волейболу, матчі з міні-футболу та, по традиції моряків-прикордонників,- змагання з перетягуванню канату.

Наприкінці свого візиту керівники молдовської делегації директор Національного коледжу Прикордонної поліції Республіки Молдова В’ячеслав Бабаліч та начальник  управління професійної підготовки Прикордонної поліції Республіки Молдова Анжела Поддубна висловили побажання й надалі розвивати співпрацю між прикордонними навчальними закладами України та Молдови.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси