Прикордонники Херсонського загону затримали четверо браконьєрів з 250 кілограмами риби та сітками

НАЗАД
19 лютого 2016 11:54

Минулої доби військовослужбовці Херсонського загону на ділянці відділу прикордонної служби «Очаків» затримали 4 громадян України, які займались незаконним виловом живих водних ресурсів.

Минулої доби військовослужбовці Херсонського загону на ділянці відділу прикордонної служби «Очаків» затримали 4 громадян України, які займались незаконним виловом живих водних ресурсів. Порушників, які використовуючи маломірний плавзасіб та 11 сіток виловили 250 кілограмів риби, тим самим нанесли збиток державі на суму більше 28 тисяч гривень, прикордонники виявили на узбережжі Дніпровсько-Бузького лиману в районі н.п. Дмитрівка.   

Для фіксації правопорушення, проведення необхідних процесуальних дій та вилучення незаконного вилову на місце порушення прибули представники Національної поліції та Очаківського територіального відділу рибоохорони.

Прикордонники на громадян України склали адміністративні протоколи за статтею 202 КУпАП та направили повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 249  Кримінального кодексу України для прийняття правового рішення та внесення інформації до ЄРДР.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси