Прикордонники Херсонського загону отримали медичне обладнання із Німеччини

НАЗАД
28 вересня 2015 17:08

У минулі вихідні прикордонники Херсонського загону отримали   гуманітарну допомогу у вигляді медичного обладнання, яка надійшла за сприяння благодійного фонду «Міжнародна Асоціа

У минулі вихідні прикордонники Херсонського загону отримали   гуманітарну допомогу у вигляді медичного обладнання, яка надійшла за сприяння благодійного фонду «Міжнародна Асоціація Підтримки України» та Української греко-католицької парафії Святого Миколая в Німеччині.

Загалом прикордонникам надійшло 2 процедурні столи, 4 медичні апарати для вимірювання глюкози, медичні ліжка, меблі та інструменти, холодильні та морозильні камери, 3 лампи для кварцування приміщень.

Все отримане майно буде розподілено по підрозділах, що здійснюють охорону адміністративної межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

«Нині велика увага з боку нашого фонду та парафії приділяється не тільки військовим, прикордонникам, а й вимушеним переселенцям з Криму», - зауважила представник благодійного фонду Світлана Бикова.

Заступник начальника Херсонського прикордонного загону підполковник Ігор Книш подякував  представникам фонду і всім волонтерам, активістам, небайдужим громадянам, які долучилися до цієї акції,  та зауважив, що завдяки цьому обладнанню можна значно покращити якість надання медичних послуг військовослужбовцям відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси