Прикордонники Харківського загону викрили канал незаконної торгівлі людьми

НАЗАД
14 вересня 2015 12:28

В рамках проведення спільної операції, направленої на боротьбу з незаконною торгівлею людьми, у міжнародному пункті пропуску «Дніпропетровськ-авіа» прикордонники Харківського загону спі

В рамках проведення спільної операції, направленої на боротьбу з незаконною торгівлею людьми, у міжнародному пункті пропуску «Дніпропетровськ-авіа» прикордонники Харківського загону спільно з представниками МВС запобігли спробі вивозу двох українок до Туреччини.

Під час проходження прикордонного контролю пасажирів рейсу «Дніпропетровськ-Батумі» правоохоронці виявили двох громадянок України, які були завербовані злочинцями  для подальшої сексуальної експлуатації за кордоном. Їх переправляли до м. Батумі, що в Грузії, з подальшим переміщенням до Туреччини. Під час проведення співбесіди виявлені громадянки у добровільному порядку відмовились від перетинання державного кордону. Згодом організатора протиправної діяльності затримали.

За результатами перевірочних заходів прикордонники направили повідомлення в органи внутрішніх справ про виявлення ознак вчинення злочину, передбаченого статтею 149 Кримінального кодексу України «Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини».

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси