Прикордонники Харківського загону змагалися за Кубок «Динамо» з боротьби самбо

НАЗАД
04 квiтня 2021 12:14

Нещодавно у спортивному комплексі «Динамо», що у Харкові, відбувся чемпіонат з боротьби самбо за програмою комплексних змагань «Спартакіада-2021», участь у яких взяли більше сотні спортсменів від силових структур міста.

Під час відкриття змагань учасників привітав заступник голови Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, «Почесний Динамівець» — Віталій Кіриленко. Він побажав спортсменам цікавих поєдинків та перемоги найсильнішим борцям.

«Я радий, що у Харкові розвивається боротьба та спорт загалом. Вважаю, що наше місто вже давно стало спортивною столицею України!», - зазначив він під час відкриття змагань.

 «Ми беремо участь у змаганнях не перший рік. Силові види спорту дуже важливі для хлопців, бо ми несемо службу на Державному кордоні, в пунктах пропуску  і гарна фізична форма,  допомагає прикордонникам при виконанні поставлених задач, та вмінні діяти у нестандартних ситуаціях. Захід проведено на найвищому рівні. Дякуємо спілці «Динамо», за організацію та проведення змагань», - розповів старший інструктор з фізичної культури та особистої безпеки відділу професійної підготовки персоналу прикордонного загону Сергій Онянов.

Військовослужбовець Тімофєєв Дмитро займається цим видом спорту 6 років. Розповідає як готувався до змагань:

- На цих змаганнях у своїй ваговій категорії я зайняв призове місце. І я вам скажу, що відстоювати звання прикордонника дуже почесно. Прикордонник –це обличчя нашої держави.  Я доклав всі зусилля, фізичні і моральні, для того щоб отримати перемогу і прославити почесне звання прикордонника. 

Змагання проходили у 7 вагових категоріях. Переможці отримали медалі, кубки і грамоти. У врученні нагород взяли участь президент федерації боротьби м. Харків та голова спілки «Динамо».

За підсумками змагань, прикордонники Харківського загону вибороли почесне третє командне місце, поступившись лише військовим частинам Національної гвардії України.

Були перемоги і в особистих заліках: 2 місце - (до 58 кг) Журавльов Ігор; 2 місце - (до 71 кг) Тімофєєв Олег; 2 місце - (до 88 кг) Верходай Андрій; 3 місце - (до 71 кг) Білоусов Богдан; 3 місце – ( до 79 кг) Єльджаров Олег.

Вітаємо наших переможців та бажаємо не зупинятися на здобутих досягненнях!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси