Прикордонники Харківського загону взяли участь у заходах для підрозділів територіальної оборони

НАЗАД
12 грудня 2021 10:02

Заняття відбулися 11 грудня на території навчального центру військового інституту танкових військ Харківського політехнічного університету у Подвірках

У заходах взяли участь 250 представників 113-тої окремої бригади територіальної оборони та окремих підрозділів, а також близько 300 представників громадськості.

Проведення навчань стало можливим завдяки спільним зусиллям громадських патріотичних організацій Харківщини та очільника області Олександра Скакуна.

Під час занять було організовано 10 навчальних місць, на одному з яких прикордонники представили дії військовослужбовців під час посиленої охорони кордону. Всі охочі мали змогу ознайомитися з бойовим комплексом візуально-технічного спостереження на базі БТР «Тритон», застосуванням безпілотної авіації в охороні кордону, а також прикордонники продемонстрували затримання порушників кордону за допомогою службового собаки.

На окремих локаціях проводились заняття з надання медичної допомоги, евакуації поранених, обкатки танком та подолання смуги перешкод.

Втомлені, але задоволені, всі учасники готові й надалі підвищувати свою бойову підготовку. Вони одностайні у думці, що такі заходи додають наснаги та прагнення ставати ще сильнішими у боротьбі за Україну.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси