Прикордонники Харківського загону виявили «вибухівку», залишену представниками ФСБ РФ

НАЗАД
27 квiтня 2017 13:46

Цікаву знахідку виявили сьогодні прикордонники Харківського загону в пункті пропуску «Харків-залізничний» в ході прикордонно-митного оформлення поїзда «Москва-Харків».

Цікаву знахідку виявили сьогодні  прикордонники Харківського загону в пункті пропуску «Харків-залізничний» в ході прикордонно-митного оформлення поїзда «Москва-Харків». 

Під час огляду одного з  вагонів в купе поїзда спільна оглядова група у складі прикордонників та представників фіскальної служби виявила предмет, схожий на вибуховий пристрій. Пасажирів вагону було відразу евакуйовано, вагон відчеплено та перенаправлено на резервну колію. По даному випадку негайно проінформовано представників СБУ, ДСНС та Національної поліції. 

В результаті роботи правоохоронців встановлено, що предмет, схожий на вибуховий пристрій, є імітаційним та був встановлений представниками ФСБ РФ.

Згодом це підтвердили і самі представники прикордонної служби ФСБ РФ, які пояснили, що нібито розмістили цей предмет для перевірки пильності російського прикордонного наряду.   

Тож, українські прикордонники, на відміну від російських охоронців кордону, виявились пильнішими та не пропустили навіть учбовий пристрій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси