Прикордонники готуються до військового параду

НАЗАД
20 серпня 2014 11:22

200 чоловіків у новому прикордонному однострої серед інших парадних розрахунків представлятимуть прикордонне відомство України.

До військового параду, що пройде столичним Хрещатиком на День Незалежності залишилися лічені дні. 200 чоловіків у новому прикордонному однострої, тактичних окулярах, в бронежилетах та зі зброєю в руках серед інших парадних розрахунків представлятимуть прикордонне відомство України. Курсанти 2 та 3 курсів Національної академії Держприкордонслужби, котрі ще не так давно посилювали охорону рубежу на адміністративному кордоні з АР Крим сьогодні сумлінно відшліфовують до автоматизму стройовий крок. Генеральним тренуванням на столичному авіаційному заводі «Авіант» передували сумлінні тренування на території Окремої комендатури охорони і забезпечення Держприкордонслужби. Між ранковим та вечірнім маршируванням парадники влаштовували змагання з волейболу. Футбол грати хлопцям заборонили, аби не травмували ноги. Під час генеральних репетицій на «Авіанті» командувач сухопутних військ неодноразово ставив у приклад прикордонний парадний розрахунок. Безумовно, це вселило в хлопців неабияку впевненість. Та й узагалі, не можуть вони підвести, адже очолюватиме коробку прикордонників генерал-майор Валерій Суботін, котрий проявив себе як справжній герой під час захисту відділу прикордонної служби «Станично Луганське», де отримав поранення. Попереду залишилися найбільш відповідальні тренування на головній вулиці столиці.

На відміну від багатьох попередніх цьогорічний військовий парад проходитиме в умовах, коли країна у вкрай складних умовам боронить східний кордон. Відтак доволі символічним буде проходження по Хрещатику 24 серпня зведеної коробки АТО, куди увійшли 120 учасників бойових дій на Сході. Пліч- о-пліч із військовослужбовцями ЗС України, працівниками МВС та іншими учасниками АТО крокуватимуть 24 прикордонники, які нещодавно повернулися в складі мотоманевреної групи на рідну Черкащину. Лише своєю присутністю вони вже символізуватимуть незламний бойовий дух нашої України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси