Прикордонники фіксують чергові спроби пропонування неправомірної вигоди

НАЗАД
08 жовтня 2016 12:24

Держприкордонслужба продовжує послідовно та наполегливо реалізовувати антикорупційні заходи. За минулу добу прикордонники зафіксували 6 спроб дачі неправомірної вигоди

Держприкордонслужба продовжує послідовно та наполегливо реалізовувати антикорупційні заходи. За минулу добу прикордонники зафіксували 6 спроб дачі неправомірної вигоди.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду "Новотроїцьке" прикордонники зупинили громадянку України, яка запропонувала прикордонному наряду неправомірну грошову винагороду у розмірі 100 доларів США за позачерговий перетин контрольного пункту. Ще одного громадянина прикордонники затримали на цьому ж контрольному пункті. Вирішити питання щодо позачергового пропуску його автомобіля чоловік спробував шляхом протизаконних дій  – вклавши 200 гривень у паспортний документ.

Також в контрольному пункті в’їзду – виїзду «Зайцеве» прикордонники зупинили громадянина Вірменії, який прямуючи до неконтрольованої території запропонував 500 російських рублів. Спроби дачі хабаря були зафіксовані також на ділянці Харківського та Львівського прикордонних загонів. Усіх затриманих передано працівникам Національної поліції.

Зауважимо, що курс на подолання корупції в прикордонному відомстві залишається незмінний. Черговим кроком, що спрямований на ефективну реалізацію Державної програми з засад антикорупційної політики є проведення з 3 жовтня по 25 грудня в прикордонному відомстві акції «Доброчесність».

В рамках зазначеної програми створюватимуться ефективні механізми запобігання корупції, порушенню етичних стандартів поведінки та забезпечення контролю за посадовими особами тощо. Крім того, мінімізовуватиметься вплив корупції на діяльність Державної прикордонної служби України та підвищуватиметься рівень правової свідомості прикордонників під час виконання службових завдань.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси